Novi Sad
03.01.2014.
17:56
Petoro Novosađana zaraženo je trihinelom. Sanitarna inspekcija i dalje utvrđuje poreklo zaraze.
  • imam ime

    05.01.2014 22:47
    ?????
    A hoce li neko biti ljubazan da napise koja mesara je u pitanju ????
  • zli

    05.01.2014 08:32
    a to su ta petorica koja su imali para za meso!!!
  • 03.01.2014 20:28
    Opet veterinarska inspekcija?!
    Ja sam od onih vremešnijih koji se seća negdašnjih problema. Ranije si trihinelozu mogao dobiti samo od preradjevina sa privatnih svinjokolja, mahom sremačkih, ali bilo ih je sa svih strana. A danas su poslednje 2-3 epidemije izazvane od mesa iz prodavnica i registrovanih proizvodjača.
    Mesara prodaje meso za ljude, a veterinarska inspekcija, ako je pameti, treba da radi mnogo pre nego što se stoka uputi u klanice. A onda, onda valjda treba neka druga inspekcija da nastupi. Ovako ispada da dajemo lisici da čuva kokošinjac, odnosno, da veterinarska inspekcija brine i o tome kakva će se stoka uzgajati a posle i sama nadzire svoju efikasnost u mesarama. Jebo lud zbunjenog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna